Ruta de navegació

accio social titol

Acció Social

text accio social

Més enllà de l’esforç d’Andorra Telecom per garantir la connectivitat d’escoles o serveis d’emergència i el senyal de radiodifusió i de la TDT, també es desenvolupen un seguit d’accions destinades a la comunitat i als individus.

Aquesta política té entre els seus eixos d’actuació l’educació digital. Es vol impulsar el desenvolupament de les TIC i de les noves eines educatives, tot afavorint l’accés al coneixement i promovent projectes formatius sobre el bon ús i les bones pràctiques a Internet.

En aquest sentit, en els darrers anys s’ha consolidat la col·laboració amb el Ministeri d’Educació, plasmada amb formacions específiques a les escoles sobre l’ús responsable d’Internet o la mesura de les ones electromagnètiques al país en general i, de manera particular, als centres educatius.

Una altra línia de treball se centra en la participació en projectes socials que garanteixin la igualtat d’oportunitats i els drets dels col·lectius amb trastorns o dificultats de comunicació, com és el cas de les persones amb síndrome d’Asperger.

Andorra Telecom ha posat els seus mitjans en la difusió de les campanyes d’emergència internacional en col·laboració amb la Plataforma d’ONG i disposa de línies de col·laboració específiques amb UNICEF i amb l’Escola Nostra Senyora de Meritxell.

accio social distribuidora

taller amb specialisterne El treball al voltant dels col·lectius amb necessitats específiques en matèria de comunicació ha vist els seus primer fruits el 2016.
Llegir Més
Campanyes solidàries Andorra Telecom té una llarga trajectòria de col·laboració en causes socials. En els darrers anys hem posat els nostres mitjans a disposició de la plataforma d’ONG.
Llegir Més
Escola de Meritxell La col·laboració entre Andorra Telecom i l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM) es regeix per un conveni marc, formalitzat el 16 de febrer del 2016.
Llegir Més
Monitoratge electromagnètic El Sistema de Monitoratge de Camps Electromagnètics del Principat d’Andorra permet a tots els ciutadans consultar en temps real els resultats de les radiacions electromagnètiques.
Llegir Més
Col·laboració amb Unicef Andorra Telecom i UNICEF a través del seu comitè andorrà segellem el 2016 un conveni de col·laboració, que reforça l’acció social de de l’operadora de telecomunicacions.
Llegir Més
Suport al Centre Penitenciari El treball al Centre Penitenciari de la Comella és una de les vies d’afavorir la posterior reinserció laboral i la sociabilització dels interns
Llegir Més
SMS Social Andorra Telecom posa a disposició de les entitats socials un número de telèfon de tres dígits per recaptar fons per als seus projectes al país.
Llegir Més