Ruta de navegació

Taller amb Specialisterne

Taller amb Specialisterne

El treball al voltant dels col·lectius amb necessitats específiques en matèria de comunicació ha vist els seus primer fruits el 2016.

La Fundació Julià Reig i Andorra Telecom van organitzar el mes de març una sessió dirigida a professionals de l’àmbit de la sanitat i els serveis socials: psicòlegs, psiquiatres, treballadors socials i formadors  de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. En la formació van prendre part igualment  les entitats del país que presten servei a persones amb diversitat funcions. L’objectiu de la jornada era donar eines  per a la detecció de persones amb Síndrome d’Asperger i Trastorns d’Espectre Autista. 

 

 

La tasca dels professionals i les entitats ha de permetre identificar possibles candidats al programa de formació de Specialisterne . Aquesta empresa danesa acompanya i forma a les persones que pateixen autisme per a la seva inserció en el mercat laboral usant les seves característiques com un avantatge competitiu: habilitats lògiques i analítiques molt desenvolupades, capacitat de concentració durant llargs períodes de temps, tolerància zero als errors o l’atenció al detall.

La formació, que es va celebrar a les instal·lacions d’Andorra Telecom, va anar a càrrec del director de Formació d’Specialisterne, José Segundo, i hi van prendre part 60 professionals.