Ruta de navegació

Patrocinis títol

Patrocinis

patrocinis text

 

 

Andorra Telecom és un dels socis tecnològics de referència en les activitats esportives o culturals amb una vocació d’atreure visitants i projectar el nom i la imatge d’Andorra a l’estranger.

Estem al costat del Mora Banc Andorra, que competeix en la millor lliga de bàsquet europea, de les competicions internacionals d’esquí, trial o bicicleta de muntanya, de l’arribada de grans esdeveniments internacionals com el Tour de França, dels espectacles de gran format com el Cirque du Soleil o manifestacions culturals d’impacte com la Biennal Landart.

I la nostra col·laboració es basa en allò que millor sap fer la companyia com és garantir la connectivitat de tots els que fan possibles competicions o esdeveniments amb gran presència de públic i impacte exterior.

patrocinis distribuidora

Bàsquet Club Andorra Andorra Telecom ha acompanyat com a patrocinador el Morabanc Andorra en la seva nova etapa a la lliga ACB, iniciada la temporada 2014-2015, dins de la seva política de suport a l’esport.
Llegir més
Cirque du Soleil Els espectacles exclusius del Cirque du Soleil s’han convertit en el gran esdeveniment turístic de l’estiu amb un volum d’assistents que volta les 100.000 persones.
Llegir més
Copes del món d'esquí L’aposta pels grans esdeveniments internacionals celebrats a Andorra té el seu màxim exponent en la Copa del Món d’Esquí. Andorra Telecom, en qualitat de partner tecnòlògic, forma part de la nòmina d’institucions i empreses que es bolquen en una competició d’impacte mediàtic mundial i que situa Andorra en la primera línia de les destinacions d’esquí.
Llegir més
Ultratrail L’Andorra Ultratrail ha esdevingut una de les competicions de referència en les curses de muntanya.
Llegir més
Congrés de turisme de muntanya El Congrés mundial de turisme de neu i de muntanya és una iniciativa dels set comuns i del Govern d'Andorra, juntament amb l'Organització Mundial de Turisme, amb la voluntat de constituir un fòrum de debat permanent sobre el desenvolupament i la sostenibilitat del turisme en zones de muntanya.
Llegir més
Campionat i copes del món de BTT Vallnord ha esdevingut un escenari habitual de les grans competicions internacionals de Bicicleta de Muntanya. Andorra Telecom ha volgut estar en tots aquests esdeveniments al costat de l’organització aportant, com a soci tecnològic, la connectivitat.
Llegir més
Land art Art i paisatge. La Biennal Landart és un gran esdeveniment cultural internacional que se celebra a Andorra. Desenes d’artistes mostren les seves obres durant tot un mes amb l’objectiu d’imaginar un nou paisatge contemporani.
Llegir més
Voluntariat per la llengua El programa de Voluntariat per la llengua és un dels eixos de la política lingüística del Govern d’Andorra. Impulsat pel departament de Política Lingüística del Govern d’Andorra, compta amb el suport d’Andorra Telecom.
Llegir més
Tour de França Les visites periòdiques del Tour de França esdevenen una gran cita estival que aplega turistes que tenen en el ciclisme la seva passió, aficionats del país i els corredors, integrants dels equips, organitzadors i periodistes que acompanyen la caravana de la cursa.
Llegir més
Campionat del món de trial Sant Julià de Lòria ha esdevingut una cita obligada del Campionat del Món de Trial. El 1992 es va iniciar una col·laboració que s’ha mantingut any rere any de manera quasi interrompuda.
Llegir més
Trofeu Borrufa Andorra Telecom no només està al costat de l’esquí d’alta competició, també dóna suport a la base i, concretament, a una de les grans competicions internacionals, com és el Trofeu Borrufa.
Llegir més
Spartan Race Una de les proves de resistència i superació més dures del món desembarca per primera vegada el 2016 a Andorra. La primera Spartan Race Encamp-Andorra, que compta amb Andorra Telecom com a partner tecnològic, se celebra el darrer cap de setmana de juliol a Grau Roig amb un total de 1.900 participants.
Llegir més
TIM Andorra El TIM Andorra ha aconseguit fer-se un lloc en la llista d’esdeveniments esportius amb més poder de convocatòria a Andorra.
Llegir Més