Andorra Telecom

El TETRA (Trans-European Trunked Radio) és un sistema mòbil digital de ràdio emprat internacionalment pels serveis d’urgències i emergències. Andorra Telecom gestiona el TETRA a Andorra amb una xarxa totalment independent i amb un dels nivells màxims de redundància, que es va posar en marxa el 2006.

El fet de disposar d’una xarxa única permet coordinar els cossos de seguretat i els serveis d’emergència del país i simplificar-ne la tasca diària. A més, impedeix que qualsevol col·lapse en les telecomunicacions acabi afectant els serveis de Protecció Civil o d’Urgències.

Per garantir la màxima cobertura a tot el territori, hi ha instal·lades un total de vint-i-cinc estacions emissores a tot el país. Els serveis que utilitzen la xarxa TETRA d’emergències són: Bombers, Policia, Servei d’Urgències Mèdiques (SUM), Protecció Civil, Conservació i Explotació de Carreteres (COEX), Mobilitat, Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), Creu Roja i Banders. En total, hi ha un miler de persones interconnectades amb els seus grups de comunicació específics.

La xarxa no només cobreix el territori, sinó també àrees especialment sensibles en la gestió d’emergències, com ara els túnels.

Customer service
115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.

Central offices
875 000

Monday to Friday from 8:30 a.m. to 8 p.m.
Saturday from 8:30 a.m. to 2 p.m.
Fast procedures on Saturday from 4 to 8 p.m.

Telephone information
national and international
111

From 8:00 a.m. to 12 p.m. (from monday to sunday).

Customer service
+376 301115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.