Andorra Telecom

Sep15
Thursday 15 de September de 2022

Quatre equips andorrans a la final espanyola de la World Robot Olympiad

Els equips Brother Team MG, Com Tu i Unknow, de l’Aula Tecnol·lògica Loopa i l’equip Escola andorrana del Pas de la Casa, representaran a Andorra a la final espanyola que tindrà lloc a Jaen aquest cap de setmana.

Els integrants dels equips han estat entrenant aquest estiu per la final de Jaen en la que competiran en les seves respectives categories per aconseguir l’accés a la final internacional de la WRO 2022 que tindrà lloc el 17 i 18 de novembre a Dormund a Alemanya. Andorra Telecom, entitat que organitza la final andorrana, dona suport també als equips finalistes en el finançament de les despeses per assistir a aquesta competició.

La temàtica d’aquest any, My Robot, my friend, posa al taulell del joc del robot diferents missions en les que els robots han de col·laborar amb les persones en tasques del dia a dia , com per exemple tallar la gespa del jardí o donar suport en situacions d’emergència com apagar incendis o enviar imatges de zones perilloses, o fins i tot, en la categoria sènior, desenvolupar tasques de suport a un hospital.

Andorra Telecom promou la formació de la robòtica i innovació entre els infants i adolescents a través de les competicions de la Micro First Lego League, que aplega equips de diferents escoles, i a través de la World Robotic Olympiad (WRO), que reuneix clubs de robòtica. L’objectiu és incentivar les activitats relacionades amb l’educació STEAM, un model pedagògic que agrupa cinc àrees - ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques – per a la resolució de problemes tecnològics.

Customer service
115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.

Central offices
875 000

Monday to Friday from 8:30 a.m. to 8 p.m.
Saturday from 8:30 a.m. to 2 p.m.
Fast procedures on Saturday from 4 to 8 p.m.

Telephone information
national and international
111

From 8:00 a.m. to 12 p.m. (from monday to sunday).

Customer service
+376 301115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.