Andorra Telecom

Andorra Telecom llança el servei de centraleta cloud per a autònoms i empreses.
Jan31
Monday 31 de January de 2022

Andorra Telecom llança el servei de centraleta cloud per a autònoms i empreses.

Aquesta solució avançada podrà substituir les centraletes telefòniques virtuals.

Andorra Telecom ofereix des d’avui mateix un nou servei de centraleta al cloud per empreses. Es tracta d’una solució avançada de comunicacions al núvol que dona servei de telefonia, funcionalitats de centraleta, missatgeria, reunions i contact center a través d’una única interfície app i web. Aquest servei arriba com a un alternativa a les centraletes virtuals que ofereix Andorra Telecom o bé les centraletes físiques tradicionals, amb totes les funcionalitats allotjades al núvol i amb tots els avantatges i noves funcionalitats que aquest fet ofereix.

La novetat més destacada d’aquest servei és que si el client ho desitja ja no caldrà disposar de telèfons fixos per a cadascuna de les extensions, sinó que es podran utilitzar els telèfons mòbils, tauletes i/o ordinadors de cada destinatari. A més, aquesta funcionalitat es podrà fer servir des de qualsevol lloc del món, de manera que es podran transferir trucades cap a una extensió mòbil sigui quina sigui la seva situació geogràfica.

Una altre tret característic de la centraleta cloud és que cada empresa es podrà configurar la centraleta amb els paràmetres que desitgi, com els horaris de funcionament o els dies festius, de manera totalment independent mitjançant un portal d’autogestió.

Segons Carles Casadevall, portaveu de la companyia, “amb aquest nou servei evolucionem l’actual centraleta virtual cap a un nou model de centraleta amb comunicacions unificades, que faciliten la mobilitat, el teletreball, l’agilitat i la independència per gestionar totes les seves trucades. A més, funcionalitats com poder desviar les trucades a mòbils o enregistrar les trucades fa que aquest sigui un servei molt atractiu.”

La nova centraleta cloud ja està disponible per a la seva contractació i les empreses que ho desitgin poden posar-se en contacte amb el seu assessor comercial d’empreses d’Andorra Telecom.

Customer service
115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.

Central offices
875 000

Monday to Friday from 8:30 a.m. to 8 p.m.
Saturday from 8:30 a.m. to 2 p.m.
Fast procedures on Saturday from 4 to 8 p.m.

Telephone information
national and international
111

From 8:00 a.m. to 12 p.m. (from monday to sunday).

Customer service
+376 301115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.