Andorra Telecom

Andorra Telecom seguirà oferint tot el futbol aquesta temporada.
Aug10
Wednesday 10 de August de 2022

Andorra Telecom seguirà oferint tot el futbol aquesta temporada.

Movistar Plus+ incorpora nous canals a partir del 12 d’agost i canvia els preus del paquets.

Andorra Telecom seguirà oferint tot el futbol de la temporada 2022 – 2023 de les principals lligues espanyoles i europees, així com la Champions League i l’Europa League.

Movistar Plus+, que comparteix els drets de retransmissió dels partits amb DAZN, ha introduït canvis en els paquets de televisió que es poden veure a Andorra. Així, Movistar+ i la plataforma DAZN s’uneixen per oferir més hores de continguts que mai i, per aquest motiu també es regularitzen els preus del paquets.

El paquet LaLiga, que inclou els canals LaLiga por M+, DAZN LaLiga i LaLiga SmartBankTV, que oferirà els partits del Futbol Club Andorra, passa dels 25€ al mes als 30€ al mes.

El paquet Liga de Campeones por M+, que oferirà els partits de la Champions League, la Europa League i els millors partits de la Bundesligue, la Ligue 1 i la Sèrie A manté el preu de 20€ al mes.

El paquet que inclou tot el futbol (la suma dels dos paquets anteriors), suposarà un estalvi de 10€ respecte els dos paquets per separat i tindrà un preu de 40€ mensuals.

Finalment, el paquet Movistar+ TotalPlus, que inclou tots els canals de la plataforma, tant de futbol com de totes les altres temàtiques disponibles, augmenta dos euros i passarà a tenir un preu de 72€ al mes.

Els canals de futbol, tant de Movistar Plus+ com de DAZN, estaran disponibles a partir del 12 d’agost amb el descodificador d’Andorra Telecom i a l’aplicació Movistar+ en els teus dispositius. Andorra Telecom aplicarà els nous preus dels paquets a partir de l’1 de setembre.

Customer service
115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.

Central offices
875 000

Monday to Friday from 8:30 a.m. to 8 p.m.
Saturday from 8:30 a.m. to 2 p.m.
Fast procedures on Saturday from 4 to 8 p.m.

Telephone information
national and international
111

From 8:00 a.m. to 12 p.m. (from monday to sunday).

Customer service
+376 301115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.