Andorra Telecom

Com s’ha de tramitar:

Omplint el aquest formulari i fent-ho arribar a l’adreça de correu: ines.marti@andorratelecom.ad.

 

Durada i preu del missatge :

La durada de l’adjudicació és d’1 any des de la signatura de l’acord de col·laboració i el preu de cada SMS que s’envia és d’1€, que no estan inclosos en la bossa dels productes de telefonia mòbil de contracte i prepagament.

Formes part d’una entitat social i t’interessa aquest servei? Si formes part d’una entitat social i vols desenvolupar un projecte, amb aquest servei et retornem el 100% dels diners recaptats. Presenta’ns la teva proposta abans del 8 de juliol de 2022 omplint el aquest formulari i fent-ho arribar a l’adreça de correu: ines.marti@andorratelecom.ad.

La durada de l’adjudicació és d’1 any des de la signatura de l’acord de col·laboració i el preu de cada SMS que s’envia és d’1€, que no estan inclosos en la bossa dels productes de telefonia mòbil de contracte i prepagament.

SMS Social atorgats a la convocatòria 2021-2022

(finalització campanya 29021-2022 el 20 de juny del 2022)

Projecte

TRANA
(Associació esclerosi múltiple d’Andorra)

Acompanyament emocional en el diagnòstic d’esclerosi múltiple i altres afeccions neuromotrius
  Envia la paraula “trana” al 601 i col·labora amb l’associació -TRANA-EM Andorra

Beneficiaris

Projecte dirigit a totes les persones diagnosticades d’EM o altres afeccions en el seu estadi de diagnosi inicial o un brot de la malaltia. Es tracta de cobrir una mancança estructural del país del suport psicològic a malalties incurables i degeneratives. El projecte preveu en inici poder donar suport a 10 persones.

L’esclerosi múltiple pot provocar un gran impacte emocional tant a la persona afectada com al seu entorn. El moment del diagnòstic i els primers mesos de convivència amb la malaltia poden arribar a ser una de les etapes més colpidores en la vida d’un afectat i pot provocar por, angoixa, culpa o desconcert, entre d’altres.

Objectiu

El projecte que presenta TRANA és l’acompanyament emocional individualitzat per aportar psicoeducació emocional sobre el diagnòstic i les reaccions emocionals habituals; oferir estratègies per afrontar l’estrès generat per la situació i detectar simptomatologia emocional que requereix una intervenció o un tractament específic.

Viabilitat

La viabilitat és una de les fites per cobrir una mancança estructural del país del suport psicològic a les malalties incurables i degeneratives. 55 €*2 visites*10 pax= 1.100 €

Projecte

GOSSOS

Ajudes veterinàries i banc d’aliments per a les mascotes de famílies sense recursos econòmics
  Envia la paraula “gossos” al 607 i col·labora amb l’associació

Beneficiaris

Famílies que resideixen a Andorra, que tenen gossos, que tenen problemes econòmics constatats i que no disposen de suficients recursos econòmics per alimentar els seus gossos ni tampoc per rebre serveis veterinaris bàsics. Malauradament, i més en una situació sanitària com la que estem vivint, cada vegada hi ha més famílies que tenen una situació econòmica precària, fet que situa aquest projecte en una temporalitat indefinida.

Objectiu

Amb els diners que rebin mitjançant l'SMS Social, s’ajudarà a les famílies amb pocs recursos econòmics a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació i serveis veterinaris dels seus gossos. Malauradament hi ha famílies al país, i més en la situació sanitària que estem vivint, amb una situació precària. Des de Gossos es donarà aquesta cobertura per pagar les despeses derivades de les necessitats bàsiques d’alimentació i de serveis sanitaris.

Viabilitat

Les despeses que genera el projecte són diferents cada mes i depenen de les demandes d'ajuda que ens arriben, però l'estimació mitjana, comptant els aliments i els ajuts veterinaris, se situa prop dels 1.000 €/mensuals.

Projecte

FUNDACIÓ PRIVADA TUTELAR D’ANDORRA

Acompanya’m
  Envia la paraula “fpta” al 603 i col·labora amb la Fundació Privada Tutelar d’Andorra.

Beneficiaris

Els beneficiaris d’aquest programa són totes les persones acompanyades per la Fundació. La fundació atén 45 persones (memòria adjunta del 2019).

Objectiu

Aquest programa té com a finalitat garantir l’accés als serveis per al benestar psicosocial de les persones acompanyades per la Fundació amb la finalitat de proporcionar una atenció global i integral als afectats de millorar els aspectes de salut, socials i familiars dels usuaris. L’objectiu és garantir una millor qualitat de vida dins de les atencions sociosanitàries que ja reben dels diferents serveis públics.

Viabilitat

Entre les activitats previstes hi ha un taller de risoteràpia, un taller de sexualitat, un taller de memòria i altres activitats com sortides al cinema o visita als museus. 3.500 €

Projecte

CREU ROJA ANDORRANA

Botiga solidària
  Envia la paraula “creuroja” al 604 i col·labora amb l’associació

Beneficiaris

Aquest servei va dirigit a totes les persones que es troben en risc o en situació d’exclusió social. Actualment 300 famílies utilitzen aquest servei.

Objectiu

La Botiga Solidària és un servei adreçat a donar continuïtat als diferents recursos que Creu Roja ha executat en els darrers mesos fruit de la situació viscuda com a conseqüència del confinament i de la propagació de l’epidèmia causada per la Covid-19.

Viabilitat

La prolongació dels ERTOS i la disminució de l’activitat econòmica són fets que evidencien la importància de mantenir un recurs que permet alleugerir l’economia familiar i facilitar a les unitats familiars més desfavorides poder preservar una vida digna.

Projecte

COOPERAND

Un llibre, un futur
  Envia la paraula “cooperand” al 602 i col·labora amb l’associació

Beneficiaris

Cooperand també realitza formacions en origen i activitats que després es traslladen a les aules en destinació de la mà de voluntaris del país que els acompanyen.

Objectiu

Aquest és un projecte de transmissió de valors als joves del país. Des de fa anys Cooperand desenvolupa activitats diverses, xerrades, audiovisuals i mercats d’artesania que compten amb la presència de joves voluntaris amb l’objectiu de conscienciar els alumnes d’escoles del país, amb les seves experiències vitals en primera persona del món que hi ha més enllà de les nostres fronteres. L’objectiu de projecte és transmetre el valor de la solidaritat, la cooperació i l’empatia entre la joventut.

L’associació ha desenvolupat un projecte bidireccional que comunica l’experiència dels alumnes en origen amb els que estan en destinació. Cooperand també realitza formacions en origen i activitats que després es traslladen a les aules en destinació de la mà de voluntaris del país que els acompanyen.

Viabilitat

L’experiència d’altres anys ha estat molt satisfactòria i ha demostrat la seva viabilitat.

Projecte

ASSOCIACIÓ DE COOPERACIÓ PER AL DESENVOLUPAMENT LOCAL

Roses sostenibles i solidaries CDL
  Envia la paraula “cdl” al 609- i col·labora amb l’associació

Beneficiaris

La població en general que es consciencia de la desigualtat global que existeix.

Objectiu

L’associació ha desenvolupat el projecte amb l’objectiu de recaptar fons per als projectes que estan desenvolupant a Burkina Faso i a Andorra. L’associació desenvolupa projectes educatius col·laborant sempre amb les autoritats locals i lluita perquè cada persona a cada lloc pugui viure amb els seus propis recursos i desenvolupant les seves habilitats.

Viabilitat

Amb la recaptació de l'SMS Social l’associació vol continuar desenvolupant projectes al nostre país de conscienciació en la sostenibilitat i en la justícia social.

Projecte

ASSOCIACIÓ DE MALATIES MINORITÀRIES D’ANDORRA

Il·luminació edifici emblemàtic en el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries
  Envia la paraula “amma” al 605 i col·labora amb l’associació

Beneficiaris

Aquesta acció busca, a més, sensibilitzar i conscienciar les institucions públiques i la societat d’aquestes malalties.

L’objectiu que s’ha pretès amb aquesta acció ha estat donar la màxima visibilitat, conscienciació i interès sobre les malalties minoritàries.

Objectiu

El 29 de febrer a les 19:00 hores es va celebrar l’acte commemoratiu del Dia mundial de les malalties minoritàries il·luminant la Casa de la Vall i amb una actuació musical.

Amb aquesta iniciativa AMMA, Andorra se suma a una iniciativa mundial i se’l registra com a país que dona suport i visibilitat a les malalties minoritàries i se l'inclou dins de la llista de participants. L’objectiu que s’ha pretès amb aquesta acció ha estat donar la màxima visibilitat, conscienciació i interès sobre les malalties minoritàries.

Viabilitat

Amb la recaptació es pretén fer front a la despesa que va generar aquesta acció.

Projecte

AGUA DE COCO

Lluita contra la mortalitat infantil mitjançant la reducció de la malnutrició infantil al sud de Madagascar.
  Envia la paraula “coco” al 608 i col·labora amb l’associació

Beneficiaris

L’associació desenvolupa, a més, una tasca divulgativa i de conscienciació al nostre país molt remarcable. Es desenvolupen dues activitats que pretenen donar a conèixer a la societat les necessitats i les situacions de la població.

També es fa un esforç de divulgació mitjançant les xarxes socials de l’associació a Twitter, Facebook, YouTube i Instagram que tenen un important nombre de seguidors.

Objectiu

L’associació andorrana Agua de Coco forma part de la xarxa Agua de Coco present també a Espanya, a França, a Suïssa, a Suècia, a Cambodja i a Madagascar.

El projecte que han presentat és anual gestionat per Agua de Coco Andorra i la seva contrapart local Bel Avenir i està a dins de l’estratègia de Cooperació bilateral.

Madagascar pateix una situació de malnutrició crònica, degut a la seva pobresa i al desenvolupament ínfim. Un 41 % pateix una situació de desnutrició crònica i un 16 % pateix desnutrició aguda entre els menors.

Els objectius del projecte són posar en marxa tractament i seguiment nutricionals, crear un cens nutricional per a l’avaluació comparativa de l’estat de salut dels menors i sensibilitzar i conscienciar la població sobre les malalties causants de la malnutrició més freqüents i de les mesures de prevenció.

Viabilitat

La recaptació anirà destinada a la conscienciació social i divulgativa.

Customer service
115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.

Central offices
875 000

Monday to Friday from 8:30 a.m. to 8 p.m.
Saturday from 8:30 a.m. to 2 p.m.
Fast procedures on Saturday from 4 to 8 p.m.

Telephone information
national and international
111

From 8:00 a.m. to 12 p.m. (from monday to sunday).

Customer service
+376 301115

From 8am to 11pm (Monday to Sunday).
In case of loss or theft of a mobile terminal, the schedule is 24 hours every day of the week.