Camino de migas

Museu Carmen Thyssen - títol

Museu Carmen Thyssen

Museu Carmen Thyssen - text

Art i innovació al Museu Carmen Thyssen Andorra

Millorar l’experiència del visitant del Museu Carmen Thyssen Andorra. Aquest és l’objectiu de la col·laboració entre la Fundació Museand, que gestiona aquest equipament cultural, i Andorra Telecom. Des de l’operadora ens hem fet càrrec del finançament de les quatre pantalles interactives destinades a contextualitzar les obres i els autors de les exposicions temporals que s’hi realitzen.

D’aquestes pantalles, n’hi ha tres de 46 polzades que estan ubicades a la sala i que, en tot moment, els visitants les poden utilitzar tant per obtenir informació complementària com per ampliar l’obra i visualitzar el detall del traç de l’artista. L’altra pantalla, de 52 polzades, està localitzada a l’espai EduCarmen Thyssen, que disposa d’una sala pròpia i ofereix activitats pedagògiques i tallers educatius complementaris a l’exposició. La tecnologia juga un paper essencial en aquest concepte en permetre la interrelació dels usuaris de l’espai EduCarmen Thyssen amb l’art i el contingut de les obres.

Aquesta sala pedagògica preveu integrar-se plenament en els programes i les activitats dels diferents sistemes escolars del país així com de la Universitat d'Andorra. El Museu disposa d’un projecte de visites dinamitzades i tallers per treballar amb grups d'infants.

Museu

El Museu El Museu Carmen Thyssen va obrir les portes el 16 de març del 2017 a la planta baixa de l’antic Hotel Valira, d’Escaldes-Engordany.
Llegir més
Les exposicions El visitant del museu podrà gaudir cada any d’una exposició amb obres i formats diferents gràcies al fons de la col·lecció Carmen Thyssen, un dels fons privats més importants del món.
Llegir més