Camino de migas

Títol Landart

Land Art

landart text

Art i paisatge. La Biennal Land Art  és un gran esdeveniment cultural internacional que se celebra a Andorra. Desenes d’artistes hi mostren les seves obres durant tot un mes amb l’objectiu d’imaginar un nou paisatge contemporani. I distribueixen les seves creacions pel territori, en entorns naturals de bellesa extrema o en indrets urbans.

 

 

Andorra Telecom, juntament amb nombroses institucions del país, patrocina aquesta iniciativa, que té entre els seus objectius atreure els visitants que tenen l’art i la cultura com a principal leitmotiv i fer valer el patrimoni natural i cultural del país. Aquest certamen també busca establir un diàleg entre els creadors locals i artistes consagrats d’arreu del món, a més d’implicar tota la societat andorrana i especialment els joves i els infants en la concepció de l’art com un element bàsic de la cultura contemporània.

La primera edició de Land Art es va celebrar entre el 10 de setembre i el 18 d’octubre del 2015. El certamen va aplegar una trentena d’artistes, alguns d’ells amb una carrera brillant, com ara Stuart Williams, David Vanorbeek, Demo o Joseph Ford, entre d’altres.