OBSA titol

Observatori de la Sostenibilitat

obsa text

Des de la seva creació, Andorra Telecom forma part del Patronat de l’Observatori de la Sostenibilitat d’Andorra (OBSA). La fundació privada OBSA és un centre d’investigació que té com a objectiu principal la recerca aplicada en projectes relacionats amb la sostenibilitat social, econòmica i ambiental d'Andorra.

La finalitat dels estudis és proveir diversos actors de la societat andorrana (Administració pública, ciutadania i empresa privada) de resultats i d'eines que permetin donar suport a la planificació de polítiques i a la presa de decisions en diferents problemàtiques d'interès prioritari per al país.

L'OBSA disposa d’un equip interdisciplinari d'investigadors i d'una xarxa de col·laboradors, tant nacionals com internacionals, especialistes en les diferents temàtiques que s'aborden en cadascun dels projectes.

Juntament amb Andorra Telecom, integren el Patronat la Fundació Julià Reig, Forces Elèctriques d’Andorra, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, la Universitat d’Andorra i l'Institut d'Estudis Andorrans.