Camino de migas

Correu andorra.ad

Correu andorra.ad

El servei de correu andorra.ad s’inscriu plenament en les funcions de responsabilitat pública d’Andorra Telecom. Aquest servei gratuït de correu electrònic ciutadà, creat pel Centre Nacional d’Informàtica d’Andorra (CNIA), un organisme dependent del Govern, va ser traspassat a Andorra Telecom l’any 2004.


 

Aquest servei va néixer per facilitar l’ús de les noves tecnologies de la informació als ciutadans d’Andorra i afavorir-ne la connectivitat. El domini andorra.ad ha estat associat tradicionalment a la imatge de marca del país i ha assolit una gran popularitat, com ho evidencia la xifra de 14.000 comptes oberts. Entre les característiques principals del correu hi ha una bústia amb una capacitat global d’1 GB i que permet enviar fitxers adjunts d’un màxim de 20 MB.

 

Com a mitjana diària, el correu andorra.ad administra aproximadament 1.900 correus enviats i 5.000 de rebuts. Els clients del correu andorra.ad poden gestionar les bústies mitjançant el seu programari habitual o a través d’un webmail específic.