Camino de migas

Títol ActuaTech

Actua Tech

ActuaTech text

La decidida aposta d’Andorra Telecom per la innovació i la implantació de les noves tecnologies al Principat d’Andorra té el seu reflex en la participació activa en el projecte de l’Smart Country liderat pel Govern d’Andorra.

La Fundació Actua Tech és una de les peces fonamentals d’aquesta iniciativa destinada a promoure un país intel·ligent que millori el dia a dia de les persones i contribueixi a la sostenibilitat a través de la innovació.

La Fundació, de la qual Andorra Telecom forma part dels patrons i fundadors, neix amb l’objectiu d’establir un marc de referència en el desplegament i impuls de projectes tecnològics amb un alt valor afegit que contribueixin al desenvolupament de l’Smart Country en el context de diversificació econòmica d’Andorra.

ActuaTech està presidida pel secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica en representació del Govern. El patronat rector està integrat per Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) i de la Universitat d’Andorra d’Andorra (UDA) a més d’Andorra Telecom.

ActuaTech pretén aprofitar un entorn privilegiat per desenvolupar projectes concrets en àmbits tan diversos com el turisme, la mobilitat, les telecomunicacions o l’energia i potenciar Andorra com a líving lab.