Camino de migas

Títol Usos i distribució

Usos i distribució

usos text

L’edifici organitza de manera molt clara les activitats que s’hi desenvoluparan separades i distribuïdes a partir de l’atri o pati interior. L’edifici tècnic d’Andorra Telecom, nucli de les telecomunicacions de la vall central, es manté i s’incorpora amb naturalitat a l’edificació final. Just a sobre se situa l’atri, de quatre plantes d’altura, que esdevé clar referent per a totes les àrees d’activitat.

Prenent com a referència aquest volum central, la part central de l’edifici, es dedica a l’activitat comercial, amb accés directe des de l’avinguda Meritxell i la plaça inferior pública.

La part de l’edifici que dona al sud conté en les plantes 3 i 4 l’espai cultural, una aposta per unir l’art i la innovació, amb accés des del carrer i des de la plaça pública inferior. Ja a sobre l’atri, i ocupant les plantes 8,9,10 i 11 hi ha previst l’anomenat parc tecnològic, que aculli les àrees de desenvolupament i oficines d’empreses de projecció i d’Andorra Telecom.

Les àrees de restauració se situen a la plaça exterior inferior, per sota el nivell del carrer, i al punt més elevat de l’edifici, un espai amb les millors vistes i llum i amb la vocació d’esdevenir un referent turístic gràcies a les vistes panoràmiques de tota la vall.