Camino de migas

estructura organitzativa - titol

Estructura organitzativa

Estructura organizativa 2

JORDI TORRES FALCÓ, president
29 d’octubre del 1975
Ministre d’Ordenament Territorial des de l’abril del 2015, assumeix la presidència d’Andorra Telecom el desembre del 2016. En l’àmbit acadèmic, es llicencia en Economia per la Universitat de Tolosa (França) i ho complementa amb un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per IESE. Empresari de professió, desenvolupa la seva carrera política en diferents àmbits. Entre els anys 2003 i el 2007 és conseller major al Comú d’Encamp, fent-se càrrec de l’àrea de Finances. També ha presidit empreses amb participació comunal com són Gasopas (2000-2004) i Saetde (2009-2013). En el camp de la diplomàcia va ser ambaixador d’Andorra al Consell d’Europa durant els anys 2010 i 2011.

JORDI CINCA MATEOS, vicepresident
26 de juliol del 1965
Ministre de Finances , compagina aquesta responsabilitat amb les tasques de portaveu del Govern d’Andorra. Diplomat en Ciències Empresarials, Llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses i postgrau en PDD (IESE) i Direcció Financera (IEF) ha desenvolupat bona part de la carrera professional al sector financer, on ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat. La seva carrera política s’inicia com a secretari general i portaveu del Govern entre el gener del 1990 i el desembre del 1993. Posteriorment ocupa un escó al Consell General en la primera legislatura post-constitucional (1994-1996).  El cap de Govern el nomena el 2011 ministre de Finances i Funció Pública i el confirma el 2015 com a ministre de Finances.

JOSEP MARIA MISSÉ CORTINA, vocal
3 d'octubre del 1977
Secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, adscrit als serveis del cap de Govern, des del març del 2013. Anteriorment i des del juliol del 2011 ocupa la plaça de cap de Projectes Estratègics del Govern. Enginyer superior en informàtica per la Universitat La Salle i MBA per ESADE, inicia la seva carrera com a project manager a l’empresa informàtica SEGIME, passant posteriorment a Nike Barcelona com a Business Support Analyst, tasca que compagina amb la docència a la Universitat la Salle. El 2004 torna a Andorra per integrar-se a Andorra Telecom com a responsable de Desenvolupament de SSI. Presideix el Consell d’Administració d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) i representa el Govern al consell  de FEDA.

SANTIAGO ARGELICH HESSE, vocal
7 de gener del 1970
Compagina el consell d’administració d’Andorra Telecom des del 2015 amb la participació al consell assessor d’Intellica i la presidència i direcció de Coneix Project Management SL-Col·labora, empresa que funda el 2015. Amb una amplia experiència internacional ha ocupat la direcció d’operacions de la divisió algeriana i la direcció comercial de la divisió ucraïnesa de la companyia de telecomunicacions i tecnologia VimpelCom. En l’àmbit de la consultoria ha estat soci sènior d’Oliver Wyman, soci de Diamond Management i manager d’Accenture. Enginyer industrial per la UPC, compta amb un postgrau sobre Estratègia de Màrqueting Internacional per la London School of Economics i nombrosos premis internacionals.

JORDI NADAL BENTADÉ, vocal
26 de gener del 1971
Director general d’Andorra Telecom des del mes de març del 2013. Enginyer superior en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i diplomat en màrqueting per EADA, inicia la seva carrera professional a Andorrra Telecom, on ha desenvolupat diverses funcions d’alta responsabilitat, entre elles la participació Consell d’Administració des del 2006 i la direcció general. Membre del Consell d’Administració d’Andorra Densenvolupament Inversió (ADI) i del Patronat d’Actua Tech. Abans del seu nomenament com a director general ocupava la direcció de les àrees de Màrketing, Vendes, Comunicació, Facturació, Atenció al Client i Relacions Internacionals d’Andorra Telecom.

ANTONI AMBATLLE MARTÍN, vocal
27 de març del 1970
Director general adjunt des del novembre del 2016, ha realitzat gran part de la carrera a Andorra Telecom. S’hi incorpora el 1994 com a cap de Comptabilitat i el 1997 passa a encapçalar l’àrea de Compres. Després d’exercir com a responsable Crèdit Client de l’empresa francesa Boncolac (2000-2001), torna a l’operadora com a director financer i passa a dirigir l’àrea de Negoci el 2013. El 2011 és nomenat membre del Consell d’Administració i el 2015 del Consell del contact center Espic. Ambatlle cursa bona part dels seus estudis a Toulouse, on obté els diplomes Universitari Tecnològic en Gestió d’empreses (Paul Sabatier); d’Estudis Comptables i Finances i Comptable Universitari de segon cicle (ITEC). Completa la seva formació amb un diploma en direcció Financera de l’IEF.

CÈSAR MARQUINA PÉREZ DE LA CRUZ, secretari
23 de setembre del 1978
Enginyer tècnic en Electrònica i Informàtica Industrial per la Universitat Paul Sabatier (Toulouse), s’incorpora al departament d’informàtica d’Andorra Telecom el 2002, on dirigeix diversos projectes clau fins el 2009.  Especialitzat en gestió de riscos empresarials, obté un diploma en cyberseguretat del George C. Marshal Center i disposa de la certificació ISACA en gestió de seguretat i de riscs. Al llarg de la seva carrera ha liderat les àrees de Seguretat, Continuïtat de Negoci, Legal, Assegurances, Frau o Control de Gestió. S’incorpora al Consell d’Administració d’Andorra Telecom el juny del 2015 com a vocal, funció que compagina al novembre del 2016 amb la direcció de Seguretat i Control de la companyia.

JORDI NADAL BENTADÉ, director general
26 de gener del 1971
Director general d’Andorra Telecom des del mes de març del 2013. Enginyer superior en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i diplomat en màrqueting per EADA, inicia la seva carrera professional a Andorrra Telecom , on ha desenvolupat diverses funcions d’alta responsabilitat, entre elles la participació Consell d’Administració des del 2006 i la direcció general. Membre del Consell d’Administració d’Andorra Densenvolupament Inversió (ADI) i del Patronat d’Actua Tech. Abans del seu nomenament com a director general ocupava la direcció de les àrees de Màrqueting, Vendes, Comunicació, Facturació, Atenció al Client i Relacions Internacionals d’Andorra Telecom.

ANTONI AMBATLLE MARTÍN, director general adjunt
27 de març del 1970
Director general adjunt des del novembre del 2016, ha realitzat gran part de la carrera a Andorra Telecom. S’hi incorpora el 1994 com a cap de Comptabilitat i el 1997 passa a encapçalar l’àrea de Compres. Després d’exercir com a responsable Crèdit Client de l’empresa francesa Boncolac (2000-2001), torna a l’operadora com a director financer i passa a dirigir l’àrea de Negoci el 2013. El 2011 és nomenat membre del Consell d’Administració i el 2015 del Consell del contact center Espic. Ambatlle cursa bona part dels seus estudis a Toulouse, on obté els diplomes Universitari Tecnològic en Gestió d’empreses (Paul Sabatier); d’Estudis Comptables i Finances i Comptable Universitari de segon cicle (ITEC). Completa la seva formació amb un diploma en direcció Financera de l’IEF.

CHRISTIAN FERNÁNDEZ GONZÁLEZ, director de Gestió de Persones
4 de febrer del 1974
Dirigeix des de l’octubre del 2015 el departament de Gestió de Persones d’Andorra Telecom. Hi arriba provinent de Caldea, on desenvolupa els càrrecs de director adjunt (2014-2015) i responsable de Desenvolupament de Negoci i Recursos Humans (2008-2014). Entre el 2003 i el 2008 ocupa el càrrec de director de Recursos Humans a Andorra Telecom. Ha estat també consultor de recursos humans a Ceinsa (Grupo RH Asesores). Diplomat en Gestió d’Empreses i Administracions és màster d’EADA en direcció de Recursos Humans; màster d’EADA en direcció de Màrqueting i Vendes; i MBA en gestió d’empreses, i compta amb un PDD Management i Desenvolupament Directiu (IESE, Navarra) i un post-grau en Recursos Humans (URV).

JOSEP VILANA REFART, director de Relació amb el Client
3 de juliol del 1976
Ocupa la direcció de Relació amb el Client d’Andorra Telecom des del gener del 2016. Enginyer superior en Telecomunicacions (La Salle, URL, Barcelona) disposa també d’un MBA en Administració i Direcció d’Empreses (ESADE). Vilana comença la seva carrera professional el 2002 com a enginyer de serveis a Advanced Shielding Technologies (AST). El 2004 s’incorpora a Andorra Telecom, on ha desenvolupat bona part de la seva carrera, com a tècnic de facturació. Entre els anys 2005 i 2010 ocupa la plaça de responsable de l’àrea de Facturació per passar l’any 2010 a l’àrea de Vendes com a responsable fins que el 2016 es fa càrrec de la direcció d’RCL.

ROSA PORQUERES ROMA, directora de Màrqueting i Comunicació
1 de març del 1972
Llicenciada en Administració d’Empreses per l’Institut des Hautes Etudes Economiques et Sociales de Bordeaux, ha complementat la seva formació  amb titulacions especialitzades en economia i comerç i un postgrau en Màrqueting Estratègic per la Universitat Politècnica de Catalunya. S’incorpora a Andorra Telecom l’any 2000 com a cap de productes residencials per convertir-se el 2013 en responsable de l’agència comercial de la companyia. El juny del 2016 és escollida com a responsable del departament de màrqueting, àrea que passa a dirigir a partir del desembre del mateix any. En els primers anys de carrera professional va ser responsable de Vendes de la zona Sud Oest de França de Gillete i product manager de diversos productes de Bacardi Martini Andorra.

JOAN-MARC LAUGA COURTIL, director de Suport Tecnològic
14 d'abril de 1965
Director de Suport Tecnològic d’Andorra Telecom des del desembre del 2016. Diplomat en Estudis avançats en Enginyeria Informàtica per la Universitat Paul Sabatier (Toulouse) ha cursat una àmplia formació complementaria: Programa de Desenvolupament Directiu (IESE-Navarra), mini MBA de Telecomunicacions (Informa Telecoms Academy), Estratègic Management (IESE-Navarra), Excel·lència en les Operacions (IESE) i Management i Lideratge (MRC International Training). Lauga s’incorpora el 1992 a Andorra Telecom com a enginyer de Serveis de Valor Afegit per encapçalar el 2006 l’àrea de Seguretat i la d'Operacions el 2010. El 2013 assumeix la direcció del Departament Tècnic, funcions que comptabilitza amb un lloc al Consell d’Administració (2013-2016).

CÈSAR MARQUINA PÉREZ DE LA CRUZ, director de Seguretat i Control
23 de setembre del 1978
Enginyer tècnic en Electrònica i Informàtica Industrial per la Universitat Paul Sabatier (Toulouse), s’incorpora al departament d’informàtica d’Andorra Telecom el 2002, on dirigeix diversos projectes clau fins el 2009.  Especialitzat en gestió de riscos empresarials, obté un diploma en cyberseguretat del George C. Marshal Center i disposa de la certificació ISACA en gestió de seguretat i de riscs. Al llarg de la seva carrera ha liderat les àrees de Seguretat, Continuïtat de Negoci, Legal, Assegurances, Frau o Control de Gestió. S’incorpora al Consell d’Administració d’Andorra Telecom el juny del 2015 com a vocal, funció que compagina al novembre del 2016 amb la direcció de Seguretat i Control de la companyia.

NÚRIA GÓMEZ COMPTE, directora d’Administració i Finances
3 d'agost del 1972
Diplomada en Gestió d’Empreses i Administració (Universitat Paul Sabatier, Toulouse) i per l’Institut Français de Gestion BAC+5 (IFAG Toulouse), ha completat la formació amb un postgrau en Direcció Financera (IEF). S’incorpora a Andorra Telecom el 1995 per desenvolupar els procés de comptabilitat i facturació amb els operadors internacionals. Ha estat responsable de Comptabilitat, de Control de Gestió i d’Administració i Finances. El  novembre del 2016 assumeix la direcció d’Administració i Finances. En paral·lel, desenvolupa funcions en l’àmbit institucional al Comú d’Escaldes-Engordany com a consellera de Finances, Administració i Serveis (2012-2015) i consellera de Finances i membre del Consell d’Administració de la SEMTEE des del gener del 2016.