Ruta de navegació

World Robotic Olympiad (WRO) titulo

World Robotic Olympiad (WRO)

Text WRO

La World Robotic Olympiad (WRO) és una competició de robòtica educativa d'àmbit internacional en la que els joves tenen l'oportunitat d'aprendre i demostrar la seva capacitat de resolució de problemes a través de la plataforma robòtica Lego. La nostra companyia ha apostat decididament per aquesta competició que afavoreix i estimula el desenvolupament del món dels robots a Andorra.

Per això, conjuntament amb Andorobots, organitzem anualment la competició andorrana de la WRO, una competició que cada cop té més suport entre els nostres joves. Per a la nostra operadora de telecomunicacions, el patrocini de la World Robotic Olympiad representa una gran oportunitat d'impulsar una activitat formativa en competències tecnològiques, de treball en equip i innovació que s'alineen amb els nostres valors d'empresa.

Aquesta prova té entre els seus objectius fomentar la creativitat, la iniciativa i la capacitat de resoldre problemes mitjançant un repte educatiu. Igualment, proporciona una oportunitat per millorar competències de comunicació, cooperació i treball en equip.

La WRO Andorra Telecom es divideix en dues categories Elementary, de 7 a 12 anys, i Junior High, de 13 a 15 anys. Els finalistes de la competició andorrana poden classificar-se primer per a les fases espanyoles, els primers classificats de les quals es guanyen una plaça a la gran final internacional.

Precisament en l’edició del 2016 els infants Ares Rovira (9 anys) i Nil Tomàs (11 anys) van representar Andorra en la final de la WRO que es va disputar a Delhi (l’Índia).