Fil d'ariane

campanyes solidaries titol

Campanyes Solidàries

campanyes solidaries text

Andorra Telecom té una llarga trajectòria de col·laboració en causes socials. En els darrers anys, hem posat els nostres mitjans a disposició de la Plataforma d’ONG per a la recaptació o la difusió de campanyes de suport destinades a projectes humanitaris.

La darrera d’aquestes accions s’ha centrat en els refugiats de la guerra de Síria. Andorra Telecom va habilitar el número de telèfon 141. La recaptació íntegra obtinguda es va destinar a la Plataforma per dur a terme accions sobre el terreny. A més de cedir el número en qüestió i de destinar els seus propis mitjans a la difusió de la campanya, es va assumir el compromís de doblar la recaptació obtinguda.

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, considera que l’empresa no pot restar impassible davant de situacions d’emergència ni pot deixar de donar suport a accions en països del Tercer Món. En aquest sentit, apunta que la millor manera d’ajudar és posar els mitjans de la companyia a disposició de les organitzacions del país que vetllen per les iniciatives de caràcter humanitari.

campanyes solidaries img