Fil d'ariane

unicef titol

Col·laboració amb UNICEF

unicef text + foto

Andorra Telecom i UNICEF, per mitjà del seu comitè andorrà, van segellar l’any 2016 un conveni de col·laboració que formalitza la relació històrica entre les dues entitats i que reforça l’acció social de l’operadora de telecomunicacions.

Andorra Telecom dóna suport a l’activitat d’UNICEF aportant serveis propis per al desenvolupament dels seus programes. En aquest sentit, el conveni preveu la cessió del servei SMS Premium número 606 i del número de telèfon 120.

Igualment, Andorra Telecom es compromet a participar en la difusió de les crides d’UNICEF a través dels mitjans de comunicació habituals de l’entitat i a estudiar la participació en altres accions de sensibilització i captació de fons entre empleats o clients.

Els fons obtinguts fruit del conveni es destinaran als projectes que el comitè andorrà desenvolupa al Camerun, el Congo i la República Centreafricana o en qualsevol dels programes definits per l’organització.

Josep Vilana, director de Relacions amb el Client d’Andorra Telecom, considera que convenis com el signat amb UNICEF Andorra s’emmarquen plenament en els valors i l’acció social de la companyia i del seu personal.