Fil d'ariane

Actinn titular

ACTinn

Actinn text

La filosofia d’ACTinn és simple: empreses publiques i privades treballant colze a colze per afavorir la innovació i el desenvolupament de les noves tecnologies a Andorra.

El Govern va articular les seves polítiques de diversificació a través de la iniciativa Actua, que s’ha articulat en diversos clústers d’activitat. El clúster de noves tecnologies va assolir el novembre del 2015 la seva majoria d’edat convertint-se en l’associació sense ànim de lucre Actinn i en la què Andorra Telecom té, en qualitat de soci fundador, un paper destacat. per altres institucions i empreses del país i divulgar les tendències internacionals en matèria de tecnologia.

 

Actinn compta amb més de 50 empreses i professionals del país i de l’estranger, que formen part i treballen en el disseny de nous models de negoci. El clúster acompanya als socis en el desenvolupament de noves idees innovadores que aportin valor afegit i visibilitat en àrees com el turisme, el comerç, l’educació o la sostenibilitat.

El clúster Actinn organitza anualment les Jornades de la Innovació i les Noves Tecnologies (INNTEC), un aparador de la innovació a Andorra, destinat a donar visibilitat de la feina i als projectes generats pel clúster,