Fil d'ariane

Andorra Go!

Andorra Go!

Fruit de la col·laboració entre Andorra Telecom, Andorra Turisme i la iniciativa ACTUA es crea Andorra Go!, una aplicació que ofereix un ampli catàleg de l’oferta turística i comercial. Aquesta nova plataforma, orientada a millorar l’experiència del visitant del país, es desenvolupa en paral·lel a la posada en marxa de l’Andorra Wifi, que garanteix la connectivitat a la principal artèria comercial del país formada per l’eix avinguda Meritxell-avinguda Carlemany.

La integració fa que la utilització de l’aplicació sigui ràpida i àgil. A més posiciona sobre el terreny i marca els itineraris per arribar als establiments hotelers i de restauració, als museus i a les instal·lacions culturals i d’oci.

 

 

L’usuari rep a més, en el seu dispositiu mòbil, informació sobre les ofertes comercials i les activitats culturals. Això la converteix en una eina imprescindible no només per al visitant sinó també pel ciutadà del país.

Andorra Go! és un aparador on són presents la majoria dels comerços del país i amb capacitat per arribar a un públic potencial de 2 milions de persones anual. La afiliació a aquesta aplicació és gratuïta i automàtica a partir de les dades d’Andorra Turisme i de Google Places. A més d’aparèixer en el directori intel·ligent, els establiments poden fer campanyes comercials basades en cupons que els usuaris poden descarregar-se en funció dels seus interessos.