Fil d'ariane

Chapelure

Títol Fòrum d’Empresa Andorra Telecom

Fòrum d’Empresa Andorra Telecom

Fòrum empresa text intro

El Fòrum d’Empresa d’Andorra Telecom és una jornada anual en la qual es tracten temes d’interès per al teixit productiu i s’estableix un punt de trobada amb empresaris i professionals.

QUARTA EDICIÓ

QUARTA EDICIÓ 

"Transformació digital, reinventar-se o morir"

Dia 26 de setembre

 

 

 

El quart Fòrum d’Empresa d’Andorra Telecom se celebra el dia 26 de setembre vinent a l’Art Hotel d’Andorra la Vella amb el títol “Transformació digital, reinventar-se o morir”.

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, serà l’encarregat de donar la benvinguda als presents a les 9:30 hores del matí per donar pas a la primera de les ponències a càrrec d’Andrés Martínez, sènior manager de Deloitte. La seva conferencia estarà dedicada a l’experiència de client, incidint de manera específica amb el canvi de paradigma derivat de la digitalització.

A  les 11:45 hores, després de la pausa café, serà el torn de Marcelo Manta, responsable del desenvolupament empresarial de solucions innovadores per a les indústries de telecomunicacions i mitjans per Espanya i Llatinoamèrica d’Accenture, amb una intervenció específica sobre transformació digital. Per tancar la jornada i just abans de dinar serà el torn de de dos especialistes en seguretat d’Andorra Telecom que girarà al voltant de la ciberseguretat. Es tracta del director de seguretat i frau, Cèsar Marquina, del responsable d’Accés Internet, Connectivitat i Seguretat Operativa, Enric Castellet, i de l'enginyer de frau i seguretat, David Julián.

Els responsables del Fòrum han valorat que les temàtiques triades exemplifiquen a la perfecció els molts reptes que en aquests moments te plantejats el món de l’empresa al marge de dimensions i volum de negoci. El director de Relacions amb el Client d’Andorra Telecom, Josep Vilana, actuarà com a conductor de l’acte.

L’entrada al Fòrum és gratuïta però amb aforament limitat. Per tant, és imprescindible confirmar assistència a través del número de telèfon 115.  

 

PROGRAMA

9:30 h - 9:45 h

Benvinguda

Jordi Nadal - Director General d'Andorra Telecom

9:45 h - 10:45 h

Experiència de client com a element clau en l'era digital

Andrés Martínez Verde - Senior Manager de Deloitte Digital

10:45 h - 11:15 h -- Coffee Break

11:15 h - 12:15 h

Transformació digital. La nostra visió

Marcelo Manta - Responsable del desenvolupament empresarial de solucions innovadores per a les indústries de telecomunicacions i mitjans per a Espanya i Llatinoamèrica - Accenture

12:15 h - 13:15 h

Seguretat digital: Un aliat estratègic per a la teva empresa

Enric Castellet - Responsable d'Accés Internet i Connectivitat d'Andorra Telecom

Cèsar Marquina - Director de Seguretat i Control d'Andorra Telecom

David Julian - Enginyer de seguretat i frau

13:15 h - 15:30 h -- Dinar