Fil d'ariane

visió de futur text

Visió de futur

Andorra Telecom es troba en ple procés de diversificació per obtenir noves vies de negoci. Els estatuts i la llei marc de la companyia, aprovats el 2014, ens van permetre esdevenir societat anònima 100 per cent capital públic i la internacionalització i l’obertura a noves activitats més enllà del model de negoci tradicional.

El departament de Desenvolupament Estratègic i Innovació té encarregada la tasca de prospectar el mercat i desenvolupar nous productes i serveis destinats a ampliar el catàleg comercial de la companyia. La posta en marxa del primer cloud nacional o d’un pioner servei de gestió de flotes de vehicles són dos exemples de la tasca desenvolupada per aquest departament.

En paral·lel, la nova llei permet a Andorra Telecom l’establiment d’acords comercials, aliances estratègiques o presa de posicions amb empreses nacionals o internacionals amb l’objectiu de desenvolupar noves activitats i crear sinèrgies en benefici de les dues parts:

Visió de futur si

Espic El Contact Center internacional ESPIC és fruit de la nostra aliança estratègica amb l’empresa catalana MST Holding (Medios i Servicios Telemáticos, SA).
Llegir més
Avatel Telecom Andorra Telecom fa, l’octubre del 2017, un nou pas en l’estratègia d’internacionalització de la seva activitat amb la compra del 37% d’Avatel Telecom.
Llegir més