Ruta de navegació

Camins de navegació

Andorra Wifi img

Títol Andorra Wifi

Andorra Wifi

Andorra Wifi text

La connectivitat és una de les grans prioritats d’Andorra Telecom. Amb l’objectiu de facilitar l’accés a Internet dels ciutadans i visitants hem desenvolupat al llarg de l’eix comercial format per les avingudes Meritxell d’Andorra la Vella i Carlemany d’Escaldes-Engordany una xarxa wifi gratuïta. 

Aquesta gran xarxa, en marxa des del 2014, cobreix els dos quilòmetres de longitud de l’artèria comercial més important del Pirineu així com altres punts claus del país amb zones d'alta densitat de turistes com són:

-Parc Central

-Estació d'autobusos

-Biblioteca Nacional

-Avinguda Sant Joan de Caselles

-Plaça del Consell (Encamp)

-Centre d'Ordino

-Plaça de les Fontetes (La Massana)

-Plaça Germandat

A part dels punts d'accés esmentats anteriorment, també s'amplia la xarxa per a esdeveniments especials de caràcter esportiu i cultural de gran rellevància.

L'accés a Internet és gratuït i es fa a través d'un portal en el qual l'usuari s'identifica i accedeix a Internet.

La connexió gratuïta d’Andorra Wifi permet a visitants i residents  una connexió ràpida, facilitant la utilització de les diferents aplicacions mòbils del país com Andorra Go! i Turisme Actiu. Al llarg de l’any 2016 es van connectar a Andorra Wifi un total de 315.619 usuaris diferents i es van efectuar poc més de 4 milions de connexions.