Ruta de navegació

Corporate News Portlet

26 de març 2018

Andorra Telecom millora els forfets de roaming diari

Els usuaris poden escollir si volen dades, minuts o els dos serveis en itinerància a tota la Unió Europea i els Estats Units.

Els usuaris dels forfets diaris de roaming d’Andorra Telecom poden escollir si volen contractar la modalitat de dades, de veu o les dues a la vegada. Aquestes opcions suposen una millora respecte la modalitat de contractació anterior, en què les dues opcions s’activaven de manera conjunta. Els preus dels dos forfets es mantenen a 1,5€ i permeten efectuar, diàriament, 100MB de dades o 60 minuts de trucades en els països inclosos.

D’altra banda, s’ha millorat la zona d’abast d’aquests forfets afegint països de gran afluència turística com Croàcia i d’altres que completen l’àmbit europeu (Estònia, Letònia i Lituània).  D’aquesta manera, els usuaris poden fer ús d’aquesta modalitat de roaming a Estats Units, tota la Unió Europea i altres països adjacents com Suïssa o Noruega.

Cal destacar, per últim, que tant l’activació com la desactivació d’aquests forfets es poden realitzar de manera senzilla a través de l’app o del web d’Andorra Telecom, de manera que la gestió d’aquests productes sigui el més còmoda possible pels usuaris.