Ruta de navegació

Corporate News Portlet

25 d’octubre 2017

TP Unitas assumirà la desconstrucció de l’estructura de l’antic edifici administratiu d’Andorra Telecom

L’empresa adjudicatària iniciarà els treballs a finals de setmana seguint els estrictes criteris de la certificació Leed Or per minimitzar les molèsties pels veïns de la zona

El Consell d’Administració d’Andorra Telecom ha adjudicat la desconstrucció de l’estructura de l’edifici administratiu del número 112 de l’avinguda Meritxell a l’empresa TP Unitas per un total de 241.785,96 euros.

L’edifici administratiu acollia l’antiga seu de l’agència comercial de l’operadora de telecomunicacions. Els treballs formen part del projecte de construcció de l’edifici The Cloud en la parcel·la en la confluència de l’avinguda Meritxell i els carrers Bonaventura Riberaygua i la Borda.

Unitas té previst l’inici dels treballs a final d’aquesta setmana. Igual que es va fer amb la desconstrucció prèvia de la caserna de bombers i dels interiors del mateix edifici administratiu, durant tot el procés se seguiran els estrictes criteris de la certificació Leed Or per minimitzar l’impacte de l’obra. Aquesta regulació preveu reduir al màxim la pols, les vibracions i els sorolls  i l’afectació dels treballs en el trànsit de persones o vehicles.

Etiquetes