Ruta de navegació

Corporate News Portlet

21 de novembre 2017

Andorra Telecom renova la confiança amb el BC MoraBanc Andorra

L’operadora de telecomunicacions reforça la seva presència al poliesportiu d’Andorra en els partits de la lliga Endesa i Eurocup

Andorra Telecom manté un any més la seva aposta pel bàsquet d’alt nivell. Per quarta temporada consecutiva, des del retorn del club a la Lliga Endesa, l’operadora presta el seu suport esdevenint un dels patrocinadors principals de l’entitat.

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, s’ha referit a “la fructífera col·laboració entre les dues parts i en la important fita que representa per a la projecció del país, el club i els seus patrocinadors la participació en competició europea”. Ha volgut recordar “els magnífics resultats assolits la temporada passada amb la classificació per a la Copa del Rei i els play-off de la lliga, que li han valgut una plaça en l’Eurocup”.

L’operadora de telecomunicacions ha reforçat la seva presència al poliesportiu d’Andorra, on juga els partits com a local el Morabanc, donant nom a la graderia principal, batejada com a Tribuna Andorra Telecom, i retolant-la amb la marca i el color corporatiu. El color magenta característic d’Andorra Telecom és igualment present en els seients de la banqueta i l’equipament d’entrenament dels jugadors.