Ruta de navegació

Corporate News Portlet

13 de desembre 2017

Andorra Telecom se suma a l’estrena del nou lliurament d’Star Wars

Convida els clients a un passi especial del VIII episodi titulat Los últimos Jedi la matinada de dijous a divendres als Cinemes Illa Carlemany

Els seguidors d’ Star Wars no s’hauran d’esperar per poder veure l’episodi VIII de la saga: Los últimos Jedi. Andorra Telecom ha convidat dos-cents cinquanta dels seus clients a l’estrena, que tindrà lloc a les 00:10 hores de divendres als cinemes de l’Illa Carlemany. El repartiment de les entrades s’ha realitzat a través de sortejos en les xarxes socials i a l’agència comercial d’Andorra Telecom.

Paral·lelament a la projecció, Andorra Telecom i l’associció Frikis d’Andorra han previst una animació a la zona de Vivand, davant del centre comercial Illa Carlemany, a partir de les 21 hores.

Star Wars: Los últimos Jedi és l’episodi VII de la saga cinematogràfica creada per George Lucas i Lucasfilms, que aquest any celebra el seu quarantè aniversari. Continuació directa d’Star Wars: el Despertar de la Força, compta amb el mateix repartiment exceptuant alguna novetat destacada com la participació de Benicio del Toro i Laura Dern i algunes absències, entre les quals la de l’intèrpret Harrison Ford.

Aquest nou lliurament ha estat escrit i dirigit per Rian Johnson mentre que J.J. Abrams ha assumit la producció executiva.

 

Etiquetes