Ruta de navegació

El Museu - Títol

El Museu

El Museu - text

El Museu Carmen Thyssen va obrir les portes el 16 de març del 2017 a la planta baixa de l’antic Hotel Valira, d’Escaldes-Engordany. El Museu, un dels equipaments culturals de referència a Andorra, ofereix exposicions temporals anuals amb obres del fons de la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza.
Disposa de 250 metres quadrats i acull exposicions de petit format d’entre vint i trenta obres. Es tracta d’un espai concebut perquè els visitants puguin gaudir de més temps de cada obra. Les diferents zones del museu són versàtils i permeten acollir activitats diverses, com ara presentacions de caràcter cultural.

 

 

El mateix director artístic del museu, Guillermo Cervera, en descriu el concepte: «Hem aconseguit crear un museu diferent de la resta, un museu viu gràcies a un entorn dinàmic, ja que creiem que l'art també ha de renovar la forma d'apropar-se al públic. D’una banda, oferint una nova mostra pictòrica cada any i fent que els visitants puguin interactuar de forma lliure i molt més participativa amb les obres gràcies a la tecnologia. I, d’altra banda, amb espais polivalents dins del mateix museu, els quals podran acollir diferents activitats.»