Ruta de navegació

Camins de navegació

visió de futur titol

Visió de futur

visió de futur text

Andorra Telecom es troba en ple procés de diversificació per obtenir noves vies de negoci. Els estatuts i la llei marc de la companyia, aprovats el 2014, ens van permetre esdevenir societat anònima 100 per cent capital públic i la internacionalització i l’obertura a noves activitats més enllà del model de negoci tradicional.

El departament de Desenvolupament Estratègic i Innovació té encarregada la tasca de prospectar el mercat i desenvolupar nous productes i serveis destinats a ampliar el catàleg comercial de la companyia. La posta en marxa del primer cloud nacional o d’un pioner servei de gestió de flotes de vehicles són dos exemples de la tasca desenvolupada per aquest departament.

En paral·lel, la nova llei permet a Andorra Telecom l’establiment d’acords comercials, aliances estratègiques o presa de posicions amb empreses nacionals o internacionals amb l’objectiu de desenvolupar noves activitats i crear sinèrgies en benefici de les dues parts:

Visió de futur si

Espic El Contact Center internacional ESPIC és fruit de la nostra aliança estratègica amb l’empresa catalana MST Holding (Medios i Servicios Telemáticos, SA).
Llegir més
Másmóvil Andorra Telecom és un dels socis de referència de MásMóvil, la quarta operadora de móbil espanyola, amb un 2,7% dels títols de la companyia.
Llegir més