Carlos Carneros i Arnau Ferrer guanyen el 2n Torneig de cub de Rubik
Nov27
Dilluns 27 de Novembre de 2017

El triomfador absolut va resoldre el trencaclosques clàssic en 8’63 segons.

Carlos Carneros i Arnau Ferrer es van adjudicar dissabte la segona edició del Torneig de cub de Rubik, celebrat aquest dissabte a l'espai FNAC de Pyrénées. El certamen, que organitzen Pyrénées i  Andorra Telecom, va atorgar dos premis als guanyadors: un premi absolut, per a Carlos Carneros, que va resoldre el cub 3x3x3 en 8,63 segons, i un premi al millor concursant d’Andorra, categoria nova d'enguany, que va ser per a Arnau Ferrer Cabanes.

Un total de 58 persones, la majoria nens i joves, van participar al torneig, inclòs en el calendari internacional de la World Cube Association (WCA). El Club de Rubik de Catalunya ha col·laborat en l'organització de la competició.

Tots els participants van haver de resoldre els trencaclosques de la categoria 3x3 i, a més, van competir en altres categories: cub de Rubik (56 participants), cub 2x2x2 (48), Pyraminx (45), 4x4x4 (34), Skewb (32),3x3x3 amb una mà (31), 3x3x3 menys moviments (22), Square-1 (15), Rubik’s Clock (15) i 3x3x3 cega (12 participants).

El guanyador absolut es va endur un 'smart box' de tres dies per Europa, i el millor classificat nacional, un 'smart box' de dos dies amb Encant. La resta de participants també van obtenir obsequis.