Andorra Telecom

AUTEA

L’entitat ha presentat el programa “Suport a casa 6 a 12 anys”. Es tracta d’un programa d’atenció centrada en la família i l’entorn natural en modalitat domiciliària, basada en la metodologia del model bio-psico-social de la planificació centrada en la persona. La intervenció es desenvolupa mitjançant visites domiciliàries per part d’un professional especialitzat en l’atenció a persones amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme. Actualment atén a 17 famílies.

Si vols col·laborar envia la paraula “Autea” al 601.

COOPERAND

L’entitat ha presentat el projecte “Cadena solidària” que promou activitats encaminades a formar en valors a la joventut del país a través d’activitats lúdiques, seminaris de treball, xerrades audiovisuals, mercat d'artesanies amb la presència de voluntaris, i professionals del sector, conscienciant als alumnes amb les seves experiències vitals en primera persona, del mon que hi ha fora de les nostres fronteres. Així, tant els alumnes en origen com en destinació tenen una finestra d'una realitat diferent a la seva, conscienciant en origen i motivant en la destinació. Els beneficiaris a destinació 650 alumnes [10 a 16 anys] i beneficiaris a origen 1.200 alumnes d’Andorra.

Si vols col·laborar, envia la paraula “Cooperand” al 602.

FUNDACIÓ PRIVADA TUTELAR

L’entitat ha presentat el programa “Acompanya’m” que té com a missió garantir l’accés a serveis pel benestar biopsicosocial de les persones acompanyades per la Fundació amb l’objectiu de proporcionar una atenció global i integral als efectes de millorar els aspectes de salut socials i familiars dels usuaris. Actualment la Fundació atén a més de 50 usuaris.

Si vols col·laborar, envia la paraula “ftp” al 603

PROJECTE VIDA

L’entitat ha presentat la formació “Seminaris sobre addiccions”. Aquesta associació ha nascut al 2022 i amb el seu projecte volen principalment, acompanyar a les persones que pateixen problemes d’addiccions i a les seves famílies. El projecte presentat vol informar sobre el consum de substàncies i addicions comportamentals. L’objectiu és arribar tant a les persones i famílies que estan patint aquestes addicions, com a la societat en general.

Si vols col·laborar, envia la paraula “vida” al 604.

CREUEM FRONTERES

L’entitat ha presentat la iniciativa “Creuem Fronteres”. L’entitat va poder organitzar al 2019 una important recollida d’aliments, de productes d’higiene personal, material escolar i altres elements de primera necessitat, que van poder ser transportats i lliurats als diferents campaments dels camps de refugiats del Sàhara a la província de Tindouf (Algèria). També es va produir un documental per conscienciar a la ciutadania andorrana de les dificultats per les que passen persones que viuen en aquests camps de refugiats. L’entitat realitza una important tasca de sensibilitzacio al nostre país al voltant d’una realitat molt desconeguda per a molts i vol seguir desenvolupant aquesta tasca amb un projecte d’aquesta envergadura i impacte.

Si vols col·laborar, envia la paraula “creuem” al 605.

GOSSOS

L’entitat ha presentat el projecte “Suport als gossos de la gossera, als gossos en acollida i altres amb necessitats puntuals no cobertes”. Amb els recursos econòmics obtinguts a través del SMS Social, volen ajudar a cobrir les despeses derivades de la gestió de la gossera en el seu apartat d’alimentació i necessitats veterinàries, dels programes d’ajuda a gossos en dificultats que requereixen la contractació d’un servei individualitzat, així com al programa d’acollida temporal o al programa d’ajuts veterinaris per a gossos que tinguin una necessitat puntual no coberta, especialment a través de l’acció #ApadrinaGosSMS.

Si vols col·laborar, envia la paraula “gossos” al 607.

MANS UNIDES

L’entitat ha presentat el projecte “Creació d’emprenedoria de jardineria i construcció per a la reinserció social de persones en recuperació de les addiccions a Usme, Bogotà”. El projecte planteja crear espais d'acompanyament a favor de la vida a través de la prevenció de situacions de risc, contenció i orientació a persones i famílies amb consums problemàtics i/o en condició de vulnerabilitat per a la realització d’un projecte de vida que possibiliti la inclusió social i el desenvolupament integral de la persona. Directament es beneficien 40 persones i de forma indirecta unes 60 persones. L’entitat realitza accions de conscienciació al nostre país (s’organitzen activitats com xerrades, cineforums i concerts on expliquen la seva missió i els projectes que volen finançar).

Si vols col·laborar, envia la paraula “mans” al 608.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).