Andorra Telecom

 1. El domini d'Internet www.andorratelecom.com així com tots els drets de propietat intel·lectual o industrial del lloc web, el seu disseny, logotips, signes distintius i continguts són propietat d'Andorra Telecom, entitat dedicada a la prestació en exclusiva del servei públic universal de telecomunicacions d'Andorra i altres activitats associades a les comunicacions electròniques, amb NRT A-710646-J i domicili social al c. Mn. Lluís Pujol, 8-14, Santa Coloma, AD500 Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
 2. La visita a aquest lloc web atribueix la condició d'usuari al visitant, amb independència de la condició de client que aquest usuari pugui tenir amb Andorra Telecom.
 3. L'usuari, mitjançant l'accés a tots els continguts que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, adreçar sol·licituds i/o comunicacions, així com gestionar els seus propis serveis en qualitat de client. Aquest accés implica l'acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions i els termes d'ús que conté aquest avís legal. L'objectiu d'aquest lloc web és oferir als clients i/o usuaris informació relativa a productes i serveis d'Andorra Telecom així com facilitar la gestió comercial, tècnica i administrativa en línia dels serveis contractats pel client.
 4. Andorra Telecom es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d'avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació que conté el lloc web o de la configuració i/o presentació d'aquest.
 5. Tant l'accés al lloc web d'Andorra Telecom com l'ús que es pugui fer de la informació que conté són responsabilitat exclusiva de l'usuari.
  L'usuari és responsable de totes les accions que efectuï amb el seu identificador d'usuari. En concret, és responsable de triar, com a clau i com a recordatori d'aquesta, mots clau complexos i difícils d'esbrinar, emprant signes de puntuació, caràcters especials i lletres majúscules/minúscules.
  En concret, l'usuari ha d'evitar triar paraules que estiguin relacionades amb ell mateix, o fàcils d'esbrinar. Andorra Telecom no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que es pugui derivar del dit accés a la informació.
 6. Andorra Telecom declina qualsevol responsabilitat sobre la disponibilitat tècnica, dels continguts de les pàgines web a les quals l'usuari pugui accedir mitjançant un enllaç inclòs en el portal web, així com els danys causats als equips de l'usuari.
  Andorra Telecom tampoc no respon del funcionament inadequat del seu portal web per causes imputables a tasques de manteniment, incidències que afectin operadors internacionals, una configuració defectuosa dels equipaments de l'usuari o la incapacitat per admetre els sistemes informàtics indispensables per poder fer ús del servei.
 7. Aquest lloc web s'opera des del Principat d'Andorra, i els seus termes d'ús es regeixen per les lleis del Principat d'Andorra. Les parts se sotmeten a la jurisdicció exclusiva dels tribunals andorrans, que han de resoldre d'acord amb el dret vigent al Principat d'Andorra.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).