Andorra Telecom

El TETRA (Trans-European Trunked Radio) és un sistema mòbil digital de ràdio emprat internacionalment pels serveis d’urgències i emergències. Andorra Telecom gestiona el TETRA a Andorra amb una xarxa totalment independent i amb un dels nivells màxims de redundància, que es va posar en marxa el 2006.

El fet de disposar d’una xarxa única permet coordinar els cossos de seguretat i els serveis d’emergència del país i simplificar-ne la tasca diària. A més, impedeix que qualsevol col·lapse en les telecomunicacions acabi afectant els serveis de Protecció Civil o d’Urgències.

Per garantir la màxima cobertura a tot el territori, hi ha instal·lades un total de vint-i-cinc estacions emissores a tot el país. Els serveis que utilitzen la xarxa TETRA d’emergències són: Bombers, Policia, Servei d’Urgències Mèdiques (SUM), Protecció Civil, Conservació i Explotació de Carreteres (COEX), Mobilitat, Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA), Creu Roja i Banders. En total, hi ha un miler de persones interconnectades amb els seus grups de comunicació específics.

La xarxa no només cobreix el territori, sinó també àrees especialment sensibles en la gestió d’emergències, com ara els túnels.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).