Andorra Telecom

Rècord de participants en la 7a edició de la campanya europea Clean Up Day d’Andorra
Oct21
Thursday 21 de October de 2021

Rècord de participants en la 7a edició de la campanya europea Clean Up Day d’Andorra

Andorra Telecom patrocina per tercer any consecutiu una jornada europea de recollida col·laborativa de deixalles.

Avui s’ha desenvolupat una de les activitats de la 7a edició de la campanya “ Clean Up Day” d’Andorra. I per tercer any consecutiu, des d’Andorra Telecom col·laborem aportant les armilles i guants de seguretat, a una iniciativa que té com a objectiu informar i conscienciar en relació a la problemàtica de l’acumulació de deixalles al medi ambient.

Un total de 1.478 alumnes, de 16 centres educatius del Principat participen aquest any en la companya, el que suposa un rècord en el nombre d’alumnes, així com també en el de centres adscrits. L’augment és significatiu, recordem que durant el 2020 es van assolir les xifres de participació de 837 alumnes i 12 centres educatius.

Aquest any, i com a mesura preventiva per la situació sanitària per la pandèmia de la COVID-19, la campanya s’ha desenvolupat en diferents dates, concentrant-se la major part d’activitats durant la setmana del 18 al 22 d’octubre.

Un any més les ministres de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, i d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Villarrubla, juntament amb el portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, han acompanyat als alumnes del Lycée en l’acció de recollida i neteja d’espais naturals que s’ha dut a terme al voltant del Llac d’Engolasters. Casadevall ha destacat “la importància d’una iniciativa de sensibilització dels joves, que són el futur del país, vers un entorn natural i urbà que hem de conservar entre tots”.

La campanya es celebra al país de la mà del departament de Medi Ambient i Sostenibilitat, a través d’Andorra Sostenible, i en el marc del projecte Escola Verda.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).