Andorra Telecom

Andorra Telecom estalviarà més de 8 tones de paper cada any amb les Pàgines Grogues digitals.
Jan19
Thursday 19 de January de 2023

Andorra Telecom estalviarà més de 8 tones de paper cada any amb les Pàgines Grogues digitals.

Paginesgrogues.ad rep més de 200.000 consultes el primer any de funcionament i es preveu que aquest nombre augmenti en els propers exercicis.

 

 Les Pàgines Grogues en format digital estalviaran cada any més de 8 tones de paper, corresponents als 25.000 exemplars que s’imprimien en les darreres edicions de la guia de telèfons d’Andorra. A més, el fet que no s’hagin de repartir les guies en format físic, comportarà un estalvi en les emissions generades del transport d’aquests exemplars, tant des del centre d’impressió com la distribució a les llars d’Andorra. 

Tal i com indica el cap de producte de Pàgines Grogues d’Andorra Telecom, Frederic Àlvarez-Plata, “Andorra Telecom vol fer un pas endavant en l’estalvi energètic i el consum responsable. Fa uns anys vam eliminar la factura en paper i el següent pas era la transformació de les Pàgines Grogues al format digital”. 

El web paginesgrogues.ad ha rebut més de 200.000 consultes durant l’any 2022 i s’han mostrat 700.000 impressions d’anuncis publicitaris d’empreses del país, donant-los-hi una rellevància digital important. Això posa de manifest que l’interès per aquest servei en format digital és important i aporta valor tant a usuaris com a empreses. 

“Preveiem un augment d’aquestes xifres en el futur, a mida que més persones coneguin l’existència de les Pàgines Grogues digitals i les avantatges que suposa tant per a les empreses com per als clients que busquen els seus serveis”, ha conclòs Àlvarez-Plata.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).