Andorra Telecom

Apr11
Thursday 11 de April de 2024

Andorra Telecom lliura 8.314 € a la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana

L’aportació correspon a les donacions al projecte Donació Solidària que els clients de l’operadora han activat a través de la seva factura.

El projecte de Donació Solidària, impulsat per Univers Bomosa i Worldcoo, al que es va adherir Andorra Telecom a través d'una donació fixa mensual a la factura, ha permès el lliurament aquest matí per part de l'operadora de 8.314 € a la Botiga Solidària de la Creu Roja Andorrana. El projecte Donació Solidària té com a finalitat finançar projectes impulsats per entitats socials del país.

Així, els clients de l'operadora que s’han activat aquesta opció, o bé a través del web o de l’aplicació, o bé trucant al 115, han fet possible, amb petites aportacions, arribar a aquesta xifra.

Inés Martí, responsable de RSE d’Andorra Telecom ha explicat que “actualment 608 clients s’han adherit a la iniciativa, fent efectiva l'opció d’activació”, i des de l’operadora s'espera que el nombre d'adhesions vagi creixent. Martí, ha destacat “l’oportunitat que suposa per a molts ciutadans d'Andorra poder ajudar a iniciatives tan necessàries com la de la Botiga Solidària i fer-ho amb una petita aportació mensual de 0,5 € al mes”.

Des de la Creu Roja Andorra, el seu director Jordi Fernàndez, s'ha mostrat molt agraït per l'aportació rebuda, que correspondria, segons ha assenyalat, a l'equivalent de rebre més de 3.300 quilos d'aliments. Fernàndez ha recordat que “encara que la botiga solidària va néixer com a mesura temporal durant la pandèmia, la seva continuïtat està assegurada mentre sigui necessària o fins que la comunitat requereixi del seu suport”.

La botiga solidària presta servei a 165 persones, una xifra menor comparada amb els inicis de la pandèmia però amb l’alerta de que aquest nombre pugui augmentar en els propers mesos, degut a les dificultats creixents que moltes famílies enfronten pel que fa al cost de l’habitatge i l’augment dels preus dels aliments. Malgrat una situació que sembla estable, la realitat és que encara hi ha famílies que depenen d’aquesta ajuda essencial, demostrant la importància de mantenir en actiu aquest suport.

Albert Batalla, en nom d’Univers Bomosa i de Worldcoo, ha agraït a Andorra Telecom i a Creu Roja que confiessin en aquest projecte pioner d’implantació del sistema de microdonacions al nostre país. “Ha estat una primera experiència positiva i ha obert la porta a noves accions d’arrodoniment solidari al Principat, fet que ajudarà a les ONG del país a trobar finançament per desenvolupar amb èxit els seus projectes”, ha explicat Batalla.

En els propers dies es presentarà el nou projecte al que es destinarà la recaptació de la Donació Solidària d’Andorra Telecom.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).