Andorra Telecom

Andorra Telecom millora els forfets de roaming diari
Mar26
Monday 26 de March de 2018

Andorra Telecom millora els forfets de roaming diari

Els usuaris poden escollir si volen dades, minuts o els dos serveis en itinerància a tota la Unió Europea i els Estats Units.

Els usuaris dels forfets diaris de roaming d’Andorra Telecom poden escollir si volen contractar la modalitat de dades, de veu o les dues a la vegada. Aquestes opcions suposen una millora respecte la modalitat de contractació anterior, en què les dues opcions s’activaven de manera conjunta. Els preus dels dos forfets es mantenen a 1,5€ i permeten efectuar, diàriament, 100MB de dades o 60 minuts de trucades en els països inclosos.

D’altra banda, s’ha millorat la zona d’abast d’aquests forfets afegint països de gran afluència turística com Croàcia i d’altres que completen l’àmbit europeu (Estònia, Letònia i Lituània).  D’aquesta manera, els usuaris poden fer ús d’aquesta modalitat de roaming a Estats Units, tota la Unió Europea i altres països adjacents com Suïssa o Noruega.

Cal destacar, per últim, que tant l’activació com la desactivació d’aquests forfets es poden realitzar de manera senzilla a través de l’app o del web d’Andorra Telecom, de manera que la gestió d’aquests productes sigui el més còmoda possible pels usuaris.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).