Andorra Telecom

Andorra Telecom t’aproparà al metavers al seu estand de la Fira d’Andorra la Vella.
Oct20
Thursday 20 de October de 2022

Andorra Telecom t’aproparà al metavers al seu estand de la Fira d’Andorra la Vella.

La connectivitat és el gran eix de l’operadora. L’any passat es va poder provar un cas d’ús del 5G i aquest any es podrà experimentar el metavers.

Els visitants a la Fira d’Andorra la Vella, podran viure aquest any a l’estand d’Andorra Telecom una experiència immersiva, on, a través d’uns visors de realitat virtual, podran passejar per diferents entorns creats al metavers. Uns assistents virtuals, connectats a l’estand, els guiaran en directe durant l’experiència. A través d’ells coneixeran què és el metavers i per a què serveix.

L'objectiu principal és donar a conèixer i entendre el metavers a través de la mateixa experimentació i interacció de l'usuari. Amb l'aspecte d'un avatar, a cadascuna de les cinc zones podran experimentar entorns immersius molt impactants i diferents, interactuant entre ells i amb altres avatars que estaran connectats actuant com a personal virtual de l'experiència. Aquest personal virtual recolzarà l'experiència amb audiovisuals i diferents elements per mostrar les eines i capacitats del metavers a tots els visitants.

Tal com indica Carles Casadevall, portaveu de l’operadora, “Hem recreat 5 mons en el metavers, on el participant es sorprendrà amb entorns difícils de visitar en el món real i, durant el trajecte, coneixerà què és el metavers i quines possibilitats ens ofereix.“

Andorra Telecom segueix apropant la tecnologia als usuaris perquè descobreixin què poden fer amb ella, per desenvolupar-se, per treballar, per relacionar-se, per fer el que necessitin.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).