Andorra Telecom

Dec20
Tuesday 20 de December de 2022

Andorra Telecom afegeix una nova línia internacional per garantir la connexió a Internet del país.

Aquesta línia aportarà robustesa a les connexions internacionals per fer front a la creixent demanda d’internet.

El president del Consell d’Administració d’Andorra Telecom, Jordi Torres i El President d’Arteria, Gilles Calligaro, han signat avui el conveni per disposar d’una nova línia internacional amb sortida per França. Aquesta nova línia la proveeix Arteria, una empresa 100% filial de RTE (Réseau de Transport d'Electricité), que presta serveis als operadors i proveïdors d'Internet a través d’infraestructures d'alta velocitat. 

Andorra Telecom disposa actualment de dues línies internacionals per la banda francesa, una amb Ariège Telecom i una altra amb Orange. Aquesta nova connexió amb França es farà a través d’Arteria i aportarà més robustesa a les connexions internacionals de l’operadora per fer front a la creixent demanda del servei d’internet. De la banda espanyola es disposa de tres sortides internacionals, una amb Telefónica i dues amb Xarxa Oberta de Catalunya. El fet de disposar de múltiples línies internacionals aporta garanties de servei, minimitza de manera dràstica la possibilitat d’interrupcions i garanteix la gestió de l’alt volum de tràfic que fan els usuaris i que va en augment. 

Segons declaracions del president del Consell d’Administració d’Andorra Telecom, Jordi Torres, “Oferir una connexió a internet estable és una de les prioritats d’Andorra Telecom. Internet ha esdevingut un servei bàsic que no pot aturar-se. És per aquest motiu que l’operadora inverteix constantment per garantir una bona connexió a Internet. Vull agrair també la col·laboració amb FEDA que ha facilitat el camí per tal que aquest projecte, que beneficia tot el país, pugui ser una realitat”. 

Segons declaracions del president d’Arteria, Gilles Calligaro, “Ha estat un projecte ambiciós i controlat, amb la contribució de múltiples actors, una planificació difícil però respectada, realitzada per un equip molt unit en el context d'una pandèmia, i finalment, una col·laboració duradora que es podria estendre a altres projectes, en benefici dels andorrans.” 

Aquesta nova connexió internacional ha suposat una inversió de 1,7 milions d’euros i ja està en funcionament. 

Andorra Telecom contribueix a la sostenibilitat digital del país, emprant tecnologies eficients, resilients i de qualitat.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).