Andorra Telecom

El Saló del Videojoc obre portes al pavelló del Prat Gran
Feb24
Friday 24 de February de 2023

El Saló del Videojoc obre portes al pavelló del Prat Gran

El President del Consell d’Administració d’Andorra Telecom i ministre de Turisme i Telecomunicacions, la cònsol d’Escaldes-Engordany i el director general d’Andorra Telecom donen el tret de sortida a la tretzena edició.

El pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany acull des d’avui i fins diumenge una nova edició del Saló del Videojoc, la cita anual d’Andorra Telecom amb els aficionats del joc electrònic i el públic familiar. El president del consell d’Administració d’Andorra Telecom, Jordi Torres, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili i el director general de la companyia, Jordi Nadal, han estat els encarregats d’inaugurar el certamen.

Les ulleres de realitat virtual de nova generació, en venda des d’aquesta mateixa setmana i la participació d’un Caster professional per retransmetre les finals dels tornejos i dinamitzar les partides són algunes de les novetats del Saló que s’han presentat avui.

Fins a vint zones, amb un total de 95 equips que permeten fins a 142 jugadors de forma simultània,14 tornejos i 23 premis, són algunes de les dades d’aquesta tretzena edició.

El saló ofereix videojocs per a totes les edats, degudament senyalitzats amb l’edat recomanada (PEGI), i que prioritza el joc cooperatiu i de multi jugador per oferir un espai de trobada i diversió als visitants.

El president del consell d’administració ha ressaltat l’objectiu del saló d’atraure a un públic familiar, posant èmfasi en la importància de garantir un ús saludable de les pantalles. El director general de la companyia, Jordi Nadal, ha convidat a tothom a apropar-se al saló per gaudir de totes les novetats i ha ressaltat l’oportunitat que suposa el Saló d’apropar la tecnologia a la ciutadania, “en un país punter en connectivitat que ofereix millores contínues” afegint que “ja estem pensant a poder fer un pas més en aquest sentit, ampliant la velocitat de la xarxa de fibra òptica per a particulars, un salt tecnològic que podria arribar ben aviat”.

Per la seva banda, la cònsol major de la parròquia escaldenca s’ha mostrat il·lusionada amb el nou emplaçament, esperant que tingui una molt bona acollida entre els visitants del Saló.

Des d’Andorra Telecom s’espera assolir xifres d’assistència similars a les de prepandèmia, d’unes 6.000 persones, i que el saló es desenvolupi amb normalitat.

El Saló del Videojoc és una iniciativa que s’emmarca dins de l’eix del Benestar Digital de la companyia, que té com a objectiu apropar la tecnologia a la ciutadania i oferir l’oportunitat a amics i famílies de retrobar-se i experimentar amb les darreres novetats en jocs electrònics

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).