Andorra Telecom

Andorra Telecom, nou patrocinador de l'Open FabLab Andorra la Vella.
Feb28
Wednesday 28 de February de 2024

Andorra Telecom, nou patrocinador de l'Open FabLab Andorra la Vella.

Ambdues entitats tenen previst desenvolupar iniciatives formatives i de divulgació del coneixement de projecte STEAM (Ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques).

L'Associació sense ànim de lucre, Open FabLab Andorra la Vella i Andorra Telecom han signat un conveni pel qual l'operadora passa a ser patrocinador de l'entitat.

El FabLab és un espai obert que va néixer amb l'objectiu d'experimentar amb la fabricació digital i d'impulsar iniciatives al voltant de la formació, la recerca, l'emprenedoria, la innovació i la integració social ajudant a reduir la bretxa digital així com la capacitació laboral en temàtiques com la ciència, el disseny i la fabricació de prototips.

Pere Montse de Oca, president del FabLab, ha agraït a Andorra Telecom la confiança en el projecte ressaltant l'encaix que l'operadora té com a patrocinador d'una iniciativa d'aquestes característiques i amb els que esperen poder desenvolupar i compartir iniciatives.
Inés Martí, responsable de patrocinis i RSE, per la seva part ha mostrat l'interès que per la companyia suposa poder sumar-s'hi a iniciatives com el FabLab, amb la que "compartim interessos en l'àmbit de la formació en ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques; del medi ambient, amb la proposta d'iniciatives dirigides a la reutilització i reciclatge de materials; la innovació i emprenedoria o el forment de la integració social i la reducció de la bretxa digital".

Ambdues entitats estudiaran, en les pròximes setmanes, les primeres iniciatives a desenvolupar conjuntament durant aquest 2024.

Contacta amb nosaltres

Botiga
C/ Prat de la Creu nº 2
AD500 Andorra la Vella
De 9h a 19h (de dilluns a divendres)
De 9h a 14h (dissabtes)
Servei d’atenció al client
Truca’ns al 115,
o al (+376) 301 115 si ets a l’estranger.
De 8h a 23h (de dilluns a diumenge).
En cas de pèrdua o robatori d’un terminal mòbil, l’horari és de 24 hores tots els dies de la setmana.
Despatx seu social
875 000
De 8h a 18h (de dilluns a dijous).
De 8h a 15h (divendres).
Informació telefònica
nacional i internacional

111
Preu de la trucada 2 € d'establiment i 0,26 € per minut.
De 8h a 24h (de dilluns a diumenge).